Το PC-30SWD είναι το νέο μοντέλο switching τροφοδοτικού από την JETFON. Συνδυάζει χαμηλή τιμή, υψηλή ποιότητα κατασκευής, μικρό βάρος και μέγεθος. Η τάση του είναι μεταβαλλόμενη από 9 έως 15 ενώ το ρεύμα που μπορεί να δώσει είναι μέχρι 30A peak. Διαθέτει μεγάλο φωτιζόμενο ψηφιακό display με απεικόνιση τάσεως και ρεύματος, ακροδέκτες για ρεύμα μέχρι 5A στην εμπρός όψη και ακροδέκτες για ρεύμα μέχρι 30A στην πίσω όψη του. Στην εμπρός όψη υπάρχει επίσης το ρυθμιστικό για την τάση 9-15V και διακόπτης για επιλογή ρυθμιζόμενης ή σταθερής τάσης 13.8V. Οι προστασίες που διαθέτει είναι για βραχυκύκλωμα, υπερβολική θερμοκρασία και υπερβολικό ρεύμα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Έλεγχος τάσης: Η τάση εξόδου μπορεί να είναι ρυθμιζόμενη από 9 έως 15V ή σταθερή στα 13.8V.
Ψηφιακό Βολτόμετρο/Αμπερόμετρο: Διαθέτει υψηλής ορατότητας ψηφιακό Βολτόμετρο/Αμπερόμετρο που επιτρέπει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της τάσης και του ρεύματος εξόδου.
Βοηθητικοί ακροδέκτες εξόδου 5A: Ένα ζευγάρι ακροδεκτών τύπου μπανάνας στην πρόσοψη, επιτρέπουν την τροφοδοσία συσκευών με ρεύμα μέχρι 5A.
Μεγάλοι ακροδέκτες εξόδου που επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά ενέργειας στον εξοπλισμό μας.
Σύστημα εξαερισμού επιτρέπει στο Alinco DM-30E να παρέχει συνεχώς ρεύμα χωρίς προβλήματα υπερθέρμανσης.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Τάση εισόδου: 220VAC 50/60Hz
Τάση εξόδου: 13.8V σταθερή ή 9-15V μεταβαλλόμενη
Ρεύμα εξόδου: 30Α max, 20A continous
Σταθεροποίηση τάσης εξόδου: 2%.
Κυμάτωση τάσης εξόδου: < 80mVp-p
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας όταν το ρεύμα ξεπεράσει τα 30A
Σύστημα προστασίας για υπερβολική θερμοκρασία
Ασφάλεια 5Α στην είσοδο
Διαστάσεις Π Χ Υ Χ Β, 155 Χ 75 Χ 205 mm
Βάρος: 1.6 Kg